viernes, 18 de octubre de 2013

Valencia, 17-10-2013.- El próxim dilluns 21 d’octubre, a les 19.00 h., en el Saló Constantí Llombart, C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia,  Lo Rat Penat inaugurarà el seu Foro d’Opinió en una conferència-coloqui a càrrec de Joan Calabuig portaveu del Grup Municipal Socialiste de l’Ajuntament de Valéncia.

El Foro d’Opinió de Lo Rat Penat estarà dirigit pel prof. Fernando Millán, i pretén ser una tribuna oberta en la que se podrà escoltar en convocatòries successives i a lo llarc del curs,  a les personalitats més destacades del món de la política, de la cultura, de l’economia i de la ciència. Representants dels grans partits presentaran els seus proyectes i la seua visió de la nostra Comunitat, havent confirmat ya la seua presència i participació Serafin Castellano,  Ximo Puig i Jorge Bellver.


Des de Lo Rat Penat se vol crear un punt d’encontre en un centre de debat en el que puguen participar tots aquells que es senten interesats en el pervindre del nostre poble.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per participar en ¡Ausaes!. També pots seguir-mos en Twitter: @ausaes1, i Facebook: http://www.facebook.com/ausaesmagazine.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!