martes, 1 de julio de 2014

L'ultranacionaliste , cubà d'orige i químic d'ofici Pompeu Fabra, fon triat pels ideòlecs catalans per a dur a terme la seua idea de l'unitat de les llengues catalana, valenciana i balear. I ya de pas, també unificar la seua fantasia dels països catalans. Este fet el va promoure, degut al seu odí a tot lo espanyol, a anar a buscar en atres idiomes ya siguen el vasc, el francés o el que li vinguera en gana, paraules que s'alluntaren tot lo possible del castellà, traslladant els grups consonàntics vascs tx, tj, tg tm, de ahí lo de setmana platja mitget, llontja, etc. inexistens en l'idioma valencià. A també colocar-nos paraules com les franceses i/o catalanes vacances, petit , maduixa, dofí, ocell, doncs etc. Aplegant a l'extrem de voler canviar els dies de la semana com els anglesos, ficant la fí de semana, dissabte i dumenge, al cap, com si ací les costums valencianes de ,no cent , sino a lo manco mils d'anys, no importaren un duro (per no dir una atra paraula més lleja). Aixina que..... ¡Tu, valencià! enrecorda't que cada volta que pronuncies o escrigues totes estes coses estaràs colaborant en esta entelèquia separatista i fantasiosa d'estos fanàtics catalans. Tot açò sempre en la connivència dels nostres venuts al poder i tristos polítics valencians.
Si t'agrada compartix, més informació en: 


1 comentario:

  1. El cantautor VALENCIANISTA Vicent Savall esta fent una gira per diferents ajuntaments governats per els ultra nazionalistes de Cumprumis . Un atre traidor a la nostra terra ja es ven per dos pesetes, no ascoltare mai mes a este renegat.

    ResponderEliminar

Gràcies per participar en ¡Ausaes!. També pots seguir-mos en Twitter: @ausaes1, i Facebook: http://www.facebook.com/ausaesmagazine.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!