jueves, 4 de julio de 2013

La Real Acadèmia de Cultura Valenciana (RACV), de la que Ferrer és acadèmic número dos, ha iniciat el procés per a expulsar-lo de l´institució.

Ramón Ferrer ya fa dos anys que no acodix a les reunions de la RACV ni excusa les seues absències, asseguren fonts de l´entitat.

El reglament intern de la RACV indica que, a l´any de no assistir ni justificar les faltes s´inicia el procés d´expulsió, perque es considera que l´acadèmic «es desentén de les seues funcions, i en este cas, han transcorregut dos anys». De moment, el president de l´AVL «ha perdut el seu dret a vot» en el si de la RACV, pel simple fet de no haver excusat les seues faltes, senyalen les mateixes fonts.

El procés d´expulsió de Ferrer s´inicià fa un parell de mesos quan se li comunicà la situació al sr. Ferrer per carta.

8 comentarios:

  1. La RACV es una mamonada llena de subenciones nefastas que no valen para nada , otra asociacion que quiere vivir del cuento ¡FUERA¡ NO CON NUESTRO DINERO.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La mamonada és l´AVL, estimat amic. 50 millons d´euros de balafiament acumulat des de la seua creació per a dir i fer lo mateix que l´IEC. No mos aprofita: AVL derogació.

      Eliminar
    2. Totalmente al revés. Infórmate INCULTO.

      Eliminar
  2. http://www.circulocivico.org/2013/07/manifest-contra-la-declaracio.html

    http://www.circulocivico.org/2013/07/carta-oberta-de-ricardo-alos-ramon.html

    http://www.circulocivico.org/2013/07/fernando-chiva-ramon-ferrer-la.html

    Bons materials al respecte.

    ResponderEliminar
  3. Quanta tonteria , a llepar el cul del PP a llepar el cul de Espanya
    ¡FORA BLAVEROS TORNEU A CASA¡

    ResponderEliminar
  4. Es una vergonya que la RACV expulse al Sr. Ferrer per incomparecencia, quan, aplicant els Estatuts de l'entitat, el deuria d'haver-lo expulsat per mantindre activitats contraries als fins de la RACV i per donar una mala image publica defenent postulats que atenten contra l'identitat valenciana. Ser President d'una entitat que nega al valencià i que difon les normes catalanes es motiu suficient, en els Estatuts en la ma de la RACV per a posar-lo en lo carrer. Si la RACV obvia dits arguments, sera perque considera adeqüada l'activitat del seu academic i perque assumix les seues declaracions i activitats, per lo vist, lo unic que no li perdona es que deixe d'assistir a les sessions de la RACV... La RACV ya no es referent de res que no siga d'actes injustificats i perjudicials per al valencianisme. Miquel Real

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pos si es aixina la tenim bona. El pancatalanisme ha vençut.

      Eliminar
  5. Feu el favor, algú que de veritat sapia quina es la verdadera realitat sobre este tema, que parle i mos diga en raonaments si açò d'ací dalt es veritat.

    ResponderEliminar

Gràcies per participar en ¡Ausaes!. També pots seguir-mos en Twitter: @ausaes1, i Facebook: http://www.facebook.com/ausaesmagazine.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!