lunes, 3 de junio de 2013

El descobridor d’esta revolució científica, John Kanzius, ingenier jubilat de Pennsylvania de 63 anys, calfà, en un dispositiu de radiofreqüència creat per ell mateix per a combatre el càncer, una mescla d’aigua i sal Morton, el resultat fon una flama de foc intensa. El descobridor afirmà que la trobada fon per casualitat mentres buscava un nou mètodo de desalinisació.

El químic Rustum Roy, de la universitat nort-americana Penn State, va repetir l’experiment i arribà a la conclusió que estava davant de “el major descobriment en 100 anys investigant sobre l’aigua”. L’equip d’experts de Rustum Roy en ciència del químic de materials sostenen que la radiofreqüència llibera l’hidrogen de l’aigua salada debilitant les unions en el clorur sòdic i l’oxigen, es dir, que la màquina de radiofreqüència genera el calor suficient com per a trencar els enllaços químics de les molècules d’aigua salada. Això explica per qué la flamerada conseguix els 1600 ºC. “El potencial és enorme”, afirma Rustum Roy, que assegura que ara és el moment de confirmar si l’energia lliberada serà suficient per a impulsar un coche o una atra maquinària pesada.



Descobriren que si uses un tros de paper com a mecha, este entra en combustió sempre que s’encén l’aparell emissor d’ones de ràdio. Lo curiós és que el paper crema pero no se consumix.

Kanzius afirma que encara no ha decidit si compartir el seu descobriment en el govern o en empreses privades, encara que ell preferiria rebre un aval federal, perqué creu que les empreses energètiques provablement archivarien el seu descobriment encara que demostrara funcionar”
Categories: ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per participar en ¡Ausaes!. També pots seguir-mos en Twitter: @ausaes1, i Facebook: http://www.facebook.com/ausaesmagazine.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!