martes, 4 de junio de 2013

El pròxim dia 6 de juny, dijous, a les 19.30 h. i en la sèu de Lo Rat Penat celebrarem el tradicional acte de Llectura de Llibrets de Falla guardonats en premi extraordinari que realisaran els propis autors. L'acte estarà presidit per la Regina dels Jocs Florals i per la Fallera Major de Valéncia, i el Cor Popular posarà música a l'acte.

L´Hble. Sr. President de Lo Rat Penat

ENRIC ESTEVE I MOLLÀ

es complau en convidar-vos a l'acte de

LLECTURA DE LLIBRETS DE FALLA

que han obtingut premi extraordinari en el concurs d'enguany, que serà realisada pels poetes guardonats. L’acte es celebrarà el pròxim dia 6 de juny, dijous, a les 19.30 h. en el Saló Constantí Llombart de Lo Rat Penat, C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia.

Valéncia, juny de 2013

PROGRAMA

Llectura dels llibrets de falla realisada pels propis poetes guardonats:

Donís Martín i Albizua, Joan Antoni Alapont i Pérez, Rafael Melià i Castelló, Ampar Cabrera i Sanfèlix, Joan Vicent Chenoll i Gonzàlez, Ernest Olmos i Sabater, Sito Sanchis, Roser Lacruz i Caplliure, Elena Casa i Llàcer, Enric Vt. Almero i Zanon i Xavier Salvador i Chàfer.

L’acte estarà presidit per la Regina dels Jocs Florals, Sra. Irina Manglano Beneyto i per la Fallera Major de Valéncia, Srta. Begoña Jiménez Tarazona.
Amenisarà l'acte el Cor Popular de Lo Rat Penat, dirigit per Jesús Madrid i presidit per Rosa Bartual.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per participar en ¡Ausaes!. També pots seguir-mos en Twitter: @ausaes1, i Facebook: http://www.facebook.com/ausaesmagazine.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!