sábado, 8 de junio de 2013

El proxim dijous 13 de juny, a les 20 hores, el Saló Constantí Llombart de Lo Rat Penat acollirà la presentació del llibre ‘Senyera Valenciana, símbol de llibertat‘ d’Òscar Rueda, l’últim gran estudi realisat sobre la bandera de tots els valencians.
En abundant documentació històrica, l’obra editada per l’Editorial L’Oronella, dóna resposta a totes les qüestions que a lo llarc del temps s’han plantejat sobre la bandera dels valencians, aclarint els seus origens i el paper i simbolisme que la Senyera sempre ha tingut entre el poble valencià.
Per a la promoció del llibre i com a complement de l’obra, l’editorial ha publicat una pàgina web a on arreplega un ample archiu documental sobre la bandera valenciana des del seu naiximent fins als nostres díes.

2 comentarios:

  1. ¿No vos dona vergonya copiar noticies i aprofitar-vos del treball dels demes i no citar ni tan sols la font d'a on tragueu l'informacio?

    ResponderEliminar

Gràcies per participar en ¡Ausaes!. També pots seguir-mos en Twitter: @ausaes1, i Facebook: http://www.facebook.com/ausaesmagazine.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!