lunes, 10 de junio de 2013

El món del SOCIALMEDIA es un BOOM de la nostra época i hui en dia poques coses no se saben de les xàrcies socials, pero anem a intentar mostrar-vos les 10 curiositats al voltant de les xàrcies socials que segurament encara no sabeu.

El nom original del servici de microblogging per referència anava a ser ”Twittr”, inspiració de Noah Glass en alusió a “Flickr”.

No fa falta estar viu per a formar part d'una xàrcia social. Inmemoriam, es una nova xàrcia social que pretén honrar als familiars fallits.

¿Apocalipsis zombie? No hi ha problema, també hi ha una xàrcia social per a zombies. Lostzombies permet que els seus usuaris pugen fotos, videos i tot tipo de material zombie.

Facebook conta en més de 50.000 servidors per a oferir el seu servici que usen distribucions del sistema operatiu GNU/Linux usant LAMP,sí Linux com la NASA.

Lady Gaga i Britney Spears són les regines de Google+ en casi 7 millons de followers cada una.

Pinterest es la xàrcia social femenina per excelència a on les categories que obtingueren els pins més populars són els menjars i begudes, DIY (Done It Yourself) i artesania, i la roba de dones.

Dels casi tres millons d'usuaris de LinkedIn en Espanya, el 10% te un conte premium, pagant pels servicis d'esta xàrcia de professionals.

Sina Weibo es la xàrcia social predominant en China, després de que el govern tancara la major part de llocs locals de xàrcies socials. Per la seua part Twitter, Facebook i Plurk, estàn bloquejats a nivell nacional.

“JUST SETTING UP MY TWTTR” (“Simplement, ajustant el meu Twitter”) fon el primer tuit llançat en Twitter.

Les pàgines d'empresa de Google+ en més de 100 seguidors són un dels factors socials que més influix a nivell de SEO (possicionament).

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per participar en ¡Ausaes!. També pots seguir-mos en Twitter: @ausaes1, i Facebook: http://www.facebook.com/ausaesmagazine.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!