miércoles, 26 de junio de 2013


Ahir per la vesprada, dos companyers de Círcul Cívic i un servidor mos pegàrem una volteta per la seu d´Acció Cultural del Pais Valencià (ACPV), abans d´assitir a la presentació del llibre sobre el Compromís de Casp que es presentava en La Llonja de Valéncia. Dita seu es troba en l´edifici El Siglo, junt a la plaça de l´Ajuntament de Valéncia, i que Artur Mas seguix financiant, a pesar de tots els retalls en sanitat, educació i servicis públics, es va adquirir en un prestam de 7.2 millons d´euros en 2003, i de la que el govern català seguix pagant cada any una qüota de 715.000 € per a seguir promocionant en el cap i casal de Valéncia la seua expansionista política catalanista, i al que acudixen tot tipo de promocions sindicals e inclus politiques de tipo independentista i filocatalanista. 

Lo més llamentable de tot açò és que mos vàrem trobar en la presentació d´un llibre, en català, per supost, i alli es trobaven varios reconeguts professors de "valencià" d´instituts dels nostres pobles . Estos individus són els que li donen classe als nostres fills. ¿Esta és la política de defensa del valencià que recolça el Partit Popular? Estos són els que adoctrinen als nostres fills i els fan creure que ells també parlen català. Ya està bé, senyors del PP, de tanta falsetat: deixen de predicar lo que no són i siguen honrats per lo manco en una cosa, en lo que més toca el cor del poble. Perque la bojaca ya mos l´han deixat prou buida.

3 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  2. bojaca? llamentable? recolça? si això és valencià el meu poble està en Múrcia

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No, això no és valencià... lo valencià és nosaltres, aquest, esdeveniment, acomiadar i gairebé... :-P

      Eliminar

Gràcies per participar en ¡Ausaes!. També pots seguir-mos en Twitter: @ausaes1, i Facebook: http://www.facebook.com/ausaesmagazine.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!